emmaparmlov.blogg.se

I min blogg kommer ni kunna läsa allt inom mode och skönhet. Jag uppdaterar dagligen med olika tips och trix. Ni får även följa min väg till min stora dröm och förhoppningsvis mitt framtida yrke som stylist och designer. Jag har börjat lite smått men har en lång bit kvar innan mitt mål är nått! Enjoy!

FANNY LYCKMAN FOR ESTRADEUR AW/XIII

Kategori: Allmänt

Hur ball är inte denna brud? Hon är för cool, Fanny har nu släppt sin andra kollektion. Den finns att köpa på nelly.com  Har ni inte redan kollat in den så kan jag varmt rekomendera er att klicka er in och kika. Inspirationen bara flödar när jag kollade igenom plaggen. Plockade ut några favoriter. Berätta gärna vad ni tycker? :) 
 

OUTFIT - BLACK LABEL!

Kategori: Allmänt

Outfit: Tshirt - Lager 157 / Byxa - Monki / Halsband - London / Ringar - H&M / Boots - Modekungen
 

TODAY´S DETAILS!

Kategori: Allmänt

Dagens detaljer, hela outfit bilder kommer i nästa inlägg. Så håll utkik :) 
 
 

NEW IN!

Kategori: Allmänt

Tänkte slänga in ett litet tips, jag har länge kört på dessa toppar istället för bygel bh. Jag har nu utökat min samlig, dom är frrruktansvärt bekväma. Sen är det väldigt snyggt under en blus, t-shirt eller v-ringat ja, you name it! 
 

TOREKOV SPA!

Kategori: Allmänt

Här kommer lite eller en hel drös med mobilbilder från gårdagen. Vi startade med en stor hotellfrukost sen var det dags att bara njuta, behandlingar vi hade bokat var helt underbara. Jag hade en fantastisk dag igår med nära och kära. Tack till min fina moster och kusin som bjöd på detta ♥
























MONKI = STOR FAVORIT!

Kategori: Allmänt

Nu är jag påväg ner till stan och plundra Monki, fy vad tråkigt att min favorit butik lägger ner i halmstad. Men jag har inte riktigt fått kläm på om det bara är här eller om hela -Monki- går i konkurs? Någon som vet? 
 

LEO!

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag jag hade igår, det kommer lite allmäna bilder från gårdagen senare. Idag är det vanlig dag igen, men mitten på veckan. Snart helg ingen ju ;) haha! (Min favorit bomber åker på väldigt ofta nu mera)
 

7DAGAR!

Kategori: Allmänt

Idag och varananvecka framöver kommer ni kunna hitta mig i Halmstads tidning 7dagar! Jag kom precis på att jag inte har berättat om mitt lilla projekt ännu, jag vet att jag kan vara lite hemlighetsfull när det kommer till liknde grejor. Tror inte ens mina vänner vet det ännu, ops haha. 
 
Men jag har numera ett samarbete med Halmstads tidning 7dagar. Där kommer jag skriva om mode, trender och olika tips. Jag skriver om det jag tycker är snyggt men det kan också vara olika trender. Självklart så är det jag skriver inte "rätt" utan det är min egen åsikt. Alla får vi tycka olika. Så nu får alla med mode intresse börja läsa 7dagar, mitt mål med samarbetet är att få insperera andra :) 
 
Och med det sagt säger jag godmorgon ;) 
 
 
 

RUTIGA SLACKS!

Kategori: Allmänt

Ni anar inte hur gärna jag vill lägga vantarna på dessa rutiga slacks. Såååå snygga, dock hade jag inte stylat dom som på bilden, men fina är dom eller vad tycker ni? :) 
 

BATIK MÖNSTER!

Kategori: Allmänt

Idag har jag en day-off, hur skönt som helst. Jag spendera denna dag men min fina mamma, moster och kusin. Hur mysigt? Vi har en riktig tjej dag och lyxar till vardagen med spa, mm vad jag njuter. 
 
Bilden är ifrån Gran Canaria. Älskar förövrigt denna klänningen med batik mönster som har fått en tutch av ala Emma design haha

 
 
 

WE HEART IT!

Kategori: Allmänt

 

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Några glitrande favoriter ser ni nedan från bikbok styleguide. Nu är stormen ifull gång så jag tar och kurar ihop mig framför tvn.


MONDAY!

Kategori: Allmänt

Nu kickar vi igång måndagen ordentligt med lite jobb i regnet, hoppas alla ni som har höstlov njuuuutttteeer! ;) 
 

VECK REVYN!

Kategori: Allmänt

Sitter och läser nummer 11 av veckoRevyn. Så nu har jag fyllt på med en massa inspiration. Till det blev det en smoothie:) 
 

MISS YOU!

Kategori: Allmänt

Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag saknar min älskade vän (håller tumarna för att du inte ska strypa mig nu Becca. Du är så fin så du tåls att titta på). Godmorgon föresten, ny vecka och nya möjligheter. :) 
 

Kategori: Allmänt

Nu ska jag jobba någon timme innan jag tar helg på riktigt :) Kommer inte ihåg om jag har önskat er en bra dag, i så fall gör jag det igen. Ha en toppen fredag finisar! ♡



PRETTY LITTLE LIARS!

Kategori: Allmänt

Ett lite annorlunda inlägg, men är det bara jag som har väntat på att nya PLL ska komma ut? Tror knappast det! Nu äntligen finns ett avsnitt att se... såhär månader senare ;) 
 
 

PICTURES!

Kategori: Allmänt

I onsdags var jag på ett morgon möte, sen blev det fotografering. Så himla genant, jag är inte van vid att andra tar bilder på mig. Jag måste säga att jag trivs nog bäst när det bara är jag och kameran. ;) 
 
 
 
 

SCORETT!

Kategori: Allmänt

Då var fredagen äntligen här! För en timme sedan skulle jag egentligen befunnit mig på Scotetts vip frukost i Halmstad. Men ska jag vara riktigt ärlig så orkade jag inte, (inte alls lat) haha! När klockan ringde imorse så var jag döds trött, kom hem väldigt sent igår. Så nu sitter jag hemma och myser istället. :) 
 

BLÅSIGT!

Kategori: Allmänt

Blåsigt i Halmstad idag, haha klassiska på-väg-till-jobbet-bilder! Hoppas ni får en fortsatt bra dag ♡








CHECK - UP!

Kategori: Allmänt

 

MARY KATE AND ASHLEY OLSEN - SECOND COLLECTION!

Kategori: Allmänt

Ni har väl inte missat att M-K och Ashley andra kollektion för Bikbok. Jag har plockat ut lite godbitar. Överlag så tycker jag att det är en stilren och enkel kollektion men varje plagg har en liten twist, som gör de intressant. Duktiga tvillingar detdär :) 
 
 

BLACK & WHITE!

Kategori: Allmänt

Hej&Hå det rullar på! Godmorgon, jag hoppas verkligen att jag ligger och sover gott nu (tidsinställt inlägg). Jag har sovit alldeles för lite det senaste dagarna, plus lite nervositet som har spökat, är helt slut i kroppen. Så en lååååång sovmorgon är precis vad jag behöver :) 
 

ONSDAG!

Kategori: Allmänt

Onsdag "lilllördag" och mitten på veckan. Känns riktigt skönt! Det vankas hemgång för min del. Ikväll blir jag förmodligen bjuden på middag :)


MOBILBLOGG!

Kategori: Allmänt

Lite mobilbloggning såhär i onsdagsregnet. Hösten är så himla fin med alla härliga färger. Tills regnet faller och man är tvungen att ge sig ut i det. Sitter just nu plaskblöt!






GOODIEBAG!

Kategori: Allmänt

Denhär goodiebagen fick jag med mig hem från firissan igår, för er som undra så blev håret  inte hade tänkt mig haha. Men inga ledsna miner för det :) 
 

WE HEART IT!

Kategori: Allmänt

 

MODEVISNING!

Kategori: Allmänt

Fixar och donar inför modevisning vi ska ha i kväll. :)





VARDAGSLYX!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i frisör stolen för klippning och färgning! Jag älskar verkligen att sitta här och bli ompysslad, och frisörerna är guld värda! Jag blir lika nöjd varje gång. Lite vardagslyx kan jag tycka :) 
 

EYE!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er, just nu sitter jag och äter frulle. Ska när som rusa ner på stan. Kommer ni ihåg mina lösögonfransar som jag köpte på MUS. Jag provade dom igår och det blev himla naturligt och fint.  
 

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Regn i Halmstad idag, hur har ni det? Jag har det bra. Lite smått ont i huvudet dock, men annars är det prima. Känner att det kommer bli än riktigt bra och rolig vecka ändå :) ♥

Tillbaka till det inlägget skulle handla om, haha. Här ser ni några godbitar av veckans styleguide från Bikbok. Har ni några favoriter?


SMILE!

Kategori: Allmänt



FÖRMIDDAGS JOBB!

Kategori: Allmänt

Jag startar denna måndag förmiddag med lite jobb hemma från köket. Jag har en fullspäckad vecka framför mig, har så mycket roligt på gång! Hoppas ni får en härlig start på veckan :) 
 

BABYLISS paris!

Kategori: Allmänt

Har ni sett/hört om eller provat denna nya variant av locktång från BaByliss? Jag hade fått syn på låcktången under en reklam pause på tvn och tyckte att den verkade bra, mest rolig faktiskt haha! I helgen hade min mamma gjort precis det samma, fast hon köpte den. Så nu har jag den hemma hos mig för att testa, jag ska göra det idag tänkte jag. :) 
 
 

OUTFIT - LOVE!

Kategori: Allmänt

Fredag och dagens blev såhär, bekvämt men ändå snyggt! Älskar byxorna. (varför bilderna blev lite grusiga, vet jag inte)
Outfit: Tisha - hosJudith / Byxa - H&M / Plattå pumbs - Bikbok / Väska - Gekås / Ringar - H&M, Indiska
 
 

FREDAG!

Kategori: Allmänt

Standard rubriken för varje vecko slut, haha. Helgen är här och sista jobbedagen för min del. Dagens outfit kommer upp om en stund :) ♥


LASH ART!

Kategori: Allmänt

Jag har för första gången gått och köpt lös ögonfransar. Jag tycker det är så fint, och jag ska om en vecka fira min bästa väns 20års dag. Passar ju perfekt! Hoppas jag fixr att sätta dom på plats, haha jag får väl träna några gånger innan. 
 
 

TACK!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag hem yttligare en present, blir verkligen så himla glad! Det är verkligen inte va dag. tack :D


OUTFIT

Kategori: Allmänt

Dagens outfit såg inte riktigt ut såhär, slängde på en gose tröja istället då jag ska traska iväg till jobbet. :) 
Outfit: Top - Bikbok / Jacka - H&M / Byxa - Primark / Nätbyxa - Monki / Nike  
 

BREITING!

Kategori: Allmänt

 

GIFT!

Kategori: Allmänt

Här ser ni vad det fanns i mitt fina lilla paket. Jag blev jätte nöjd, vilket inte är ofta man blir när man inte väljer saker själv. 
Ett matt/glossy nagellack, så fint! Jag kan tänka mig att det blir mer effekt om man har ett lack under i till exempel, blått, vitt eller svart. 
Super snygg röd/brun/lila ögonskugga!
 

MAKE UP STORE!

Kategori: Allmänt

Så spännande jag älskar verkligen paket! Fick en liten present från mus idag :D


INSTAGRAM!

Kategori: Allmänt

Ni kan följa mig på instagram: @emmpar

DONT WAKE ME UP!

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 08.00 och känner mig utvilad! Skönt, första natten på några dagar jag sovit utan att vakna utav host-attacker. :) 
 
 

FAVORITER!

Kategori: Allmänt

Mina absoluta favorit skor börjar så smått falla sönder... så tråkigt! Har bara haft dom i ca ett år, inte världens bästa kvalité för det priset jag gav. Så nu är jag på jakt efter ett par som kan ersätta dessa godingar. Gärna med traktorklack eller någon form av plattå. :)








GETTING READY!

Kategori: Allmänt

 

JUNKYARD.SE

Kategori: Allmänt

Ni vet säkert redan att jag bara älskar djur print, speciellt leo. Ni kan ju tänka er hur gärna jag vill ha ALLA kepsar med leo skärm... Dom andra två var också snygga. Min absoluta favorit är den lila i mitten. Ni hittar fler kepsar (och mycket annat) på Junkyard.se
 

GODMORGON TISDAG!

Kategori: Allmänt

Tisdag och solen skiner, hostan är kvar och näsan rinner haha. Godmorgon på er! 
 

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Som varje måndag väljer jag ut några favoriter av lookerna från bikbok stykeguide. Jag får alltid lite inspiration därifrån. Den guldiga kavajen tycker jag är ur snygg!


RÖTT & ROSA!

Kategori: Allmänt

Det snackas så mycker om att rött och rosa inte går att ha ihop, att det skär sig. Men jag håller verkligen inte med! Rosa är trotts allt bara en ljusare färg av rött och jag tycker att det blir en himla fin kombination. Dock så är jag inte speciellt mycket för rosa över lag, men i kompination med rött så kanske jag ändrar mig. 
 
Det är säkert jätte många av er som inte håller med mig om detta, men jag tycker det är hur ballt som helst :D
 
 
 

LOVE MY NEW BLUSH!

Kategori: Allmänt

Jag måste säga att jag är så nöjd med min nya blush från MUS. Den finns i tre olika färger, jag har mellan färgen zarci. Den är lite mer koppar/rosa/brun. Super fin, jag kan verkligen rekommendera den! :) 
 

LOVE MY NEW BLUSH!

Kategori: Allmänt

Jag måste säga att jag är så nöjd med min nya blush från MUS. Den finns i tre olika färger, jag har mellan färgen zarci. Den är lite mer koppar/rosa/brun. Super fin, jag kan verkligen rekommendera den! :) 
 

BLUE!

Kategori: Allmänt

Inte var dag jag har blåa naglar inte. Men rätt snyggt till en "färglös" outfit. Veckan startade grå och halv trist men fick liva upp det så gott det gick med lite färg på klorna ;) haha 
 

HELGEN SOM VARIT!

Kategori: Allmänt

Godmorgon, måndag och jag sitter genom förskyld.. men en liten snabb uppdatereing av helgen. I lördags firade jag en fin vän som fyllt år. Igår (söndag) var det dags för en danstävling - skapa dans i Falkenberg. För er som inte vet så dansar jag street och lite showdans. Helgen har varit full-späckad men så kul jag har haft. Hoppas eran helg har varit minst lika bra :) 
 

LEO-BLÅTT-GULD!

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder så blev det leo mönster, blått och guldiga smycken idag. En väldigt snygg kombo enligt mig :)





ACCESSORIES!

Kategori: Allmänt

Satt och kikade igenom lite olika accessoarer från madlady och asos och fann dessa godbitarna, vill ha allt! 

GODMORGON!

Kategori: Allmänt

Godmorgon, många av er gottegrisar ligger säkert fortfarande och sover. Men inte jag inte, här är det jobb som gäller! Fast jag klagar inte, jag älskar att jobba lördagar i butiken. Det är så mysig stämning! ....älskar var väl att ta i men, ja ni hajar ;) 

FREDAG!

Kategori: Allmänt

Sprang ner på stan för att fixa lite ärenden skönt att hha saker och ting gjort, nu ska jag ta det lugnt en stund innan det är dags för jobb :)




PANTS!

Kategori: Allmänt

Jag har sucktat länge efter dessa sport-inspirerande byxorna, och nu äntligen fanns dom på rea. LYCKA! haha ;) 
 

WE HEART IT!

Kategori: Allmänt

 

WWW.NELLY.COM

Kategori: Allmänt

Ni har inte missat att ni just nu erbjuder Nelly 15% rabatt på alla jackor. Klicka på bilden för att komma direkt till sidan! 
 
 

QUEEN OF F*CKING EVERYTHING!

Kategori: Allmänt

Gullig nyckelring jag har hittat va? Haha :) 

NYTT I BEAUTYHYLLAN!

Kategori: Allmänt

Här ser ni vad jag fick med mig igår från Make up store, godmorgon föresten! Allt bra med er? Med mig är det toppen :) 
 

STENTVÄTTAT!

Kategori: Allmänt

Här får ni en liten sneakpeek på dagens outfit. Körde al in med stentvättat! :)


MAKE UP STORE!

Kategori: Allmänt

Jag kommer nästan aldrig tomhänt ut från Make up store. Så mycket snyggt! Tre makeup produkter och ett prov fick följa med mig hem. Vad det är får ni se imorgon :)



NUDE!

Kategori: Allmänt

Vad tycker ni om nude färger? Jag älskar dom, både på naglar och läppar. Jag gillar nude som går år brunt och inte rosa. Vad föredrar ni? :) 
 

JOBB HEMIFRÅN!

Kategori: Allmänt

Nu framöver ska jag börja jobba en del hemifrån, dethär samarbetet är jag så otoligt taggad över! Planerar och donar så allt ska bli perfekt, jag är ju lite av en perfektionist. 
 

SYSTEMÅTERSTÄLLNING!

Kategori: Allmänt

Jaha då var det dags igen... medans datorn återställs så drömmer jag mig bort om en Macbook air, eller vad den nu heter haha ;) Någon som har en? Jag vill mer än gärna veta vad ni tycker, är ni nöjda osv?



WORK!

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att jobba några timmar. Ni får ha en underbar tisdag allihopa så hörs vi om en stund igen :) (härlig röra vi har på kontoret på sista bilden haha)




WHITE!

Kategori: Allmänt

I helgen var det vita naglar som gällde!

MONKI!

Kategori: Allmänt

Herregud vilket kap jag gjorde igår! Sprang inom monki och hittade två plagg för 50 och 75%. 125kr fick jag betala framme i kassan, kan det bli bättre...knappast! :) 
 
Hahah expiditen på monki var för söt, när jag la upp den gröna toppen och närbyxorna så såg hon väldigt förvånad ut och sa:
- ja det var vågat. 
Jag svarade:
- Vadå?
Hon fortsatte:
- Andra brukar ha lite längre överdelar till.
hahah jag bara dog av flabb, hon trodde verkligen att jag skulle ha nät byxor och en kort topp ihop, haha! Hur jag hade tänkt styla mina två lite halv udda plagg får ni se i veckan :) 
 

MAKEUPSTORE!

Kategori: Allmänt

Nedan ser ni lite wanties till beauty hyllan, allt kommer från makeupstore. Som vanligt så tar nästan allt slut samtidigt, men å andra sidan så slipper pengarna gå lite då och då. Nu får jag langa fram allt på en gång istället ;) 
 

OUTFIT - PEACE

Kategori: Allmänt

Idag var en sån dag då jag hade det MEGA stressigt innan jobbet, så jag verkligen slängde på mig något...utan någon speciell baktanke, resultatet blev hemskt rent ut sagt haha! Usch va obekväm jag kände mig, så det var extra skönt och få komma hem och ta på sig mys kläderna istället :) 
 
Av den anledningen så får ni en outfit från semestern i Spaninen. 
Outfit: Topp - Bikbok / Shorts - Levis (DIY) / Nike / Brillor - Primark
 

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Nedan ser ni tre av veckans looker. Några favoriter? :)


CARA DELEVINGNE!

Kategori: Allmänt

Jag säger bara wow vilken pang brud Cara är! Hon är bara 20år och har redan gått på catwalken för kända designers och i höst är hon aktuell i en kampanj för Saint Laurents. Jag tycker att hon är så cool, hennes ögonbryn är to die for! Känner ni till Cara? Vad tycker ni om henne? :) Jag tycker att hon är en riktig tia hahah 
 

FRIENDS!

Kategori: Allmänt

Vilken helg jag har haft! Stockholm levererade verkligen. Kunde inte varit bättre. Men nu är det vardag igen som gäller!


ZEBRA!

Kategori: Allmänt

Jsg tycker verkligen att denna kappa är ur snygg, dock tror jag inte att den finns kvar på Zara. Men jag har sett ett antal andra som liknar kappan på bilden. Jag älskar verkligen djur mönster, leopard, zebra även orm, you name it! Dessutom är det extra hett i höst. Tycker ni det är lika snyggt som jag? Jag kanske ska sätta ihop ett collage med en massa godbitar från djurriket (endast fusk såklart)
 

GINATRICOT!

Kategori: Allmänt

Det blev en snabb vända på stan innan jobbet igår. Sprang in på gina och grabbade tag i en mysig stickad tröja som jag har spanat in genom skyltfönstret. Den kommer bli perfekt imorgon när jag sitter på planet påväg till huvunstaden. :) 
 

FREDAG MORGON!

Kategori: Allmänt

Fredag morgon och helgen är här, kanelbullens dag är det med. Här får ni lite allmäna bilder från gårdagen. Jag hade det hur bra som helst. Blev bjuden på lunch och en massa godsaker! 
 
 

LYCKA!

Kategori: Allmänt

Mötet jag hade imorse gick hur bra som helst! Men info får ni inom en snar framtid :) iiiiiihhh så kul!


OUTFIT - JUMPSUIT!

Kategori: Allmänt

Det blev att jag hoppade i min nya jumpsuit idag som jag fick hem igår. Så skön är den men ändå snygg! Matchade med både guld & silver smycken som jag har blandat hej vilt! 
Outfit: Jumpsuit - Hosjudith / Boots - Office London / Ringar - H&M, Bikbok / Bomber jacka - Monki / Mössa - Lager 157
 

NERVÖS TJEJ.SE

Kategori: Allmänt

Sitter och är lite halv nervös, jag ska nämligen om en timme vara på plats för ett viktigt möte. Men samtidigt så älskar jag verkligen att träffa nytt folk och förhoppningsvis få goda besked, om jag inte skulle få det så är jag iallafall väldigt nöjd att jag försökte :)
 
Imorse vaknade jag av ett super fint "pepp" sms från min älskade faster! Tack ska du ha, det värmer. Önskar mig lycka till nu hörni! :) 
 
 

JUMPSUIT!

Kategori: Allmänt

Fick hem denna härliga jumpsuit idag, tack! Ni får nöja er med en sneakpeek på den sålänge. Bättre bilder är på ingång, kanske redan imorgon om jag känner för att slänga på den. haha :)


OLD PIC!

Kategori: Allmänt

Försökte knäppa av lite outfit bilder tidigare men det blev inge bra, hade lite tajt om tid kände jag. Så en oldie bild får det bli sålänge. Förövrigt så åker jag och tjejerna på äventyr i helgen, men mer om det när det närmar sig :) 

MODEVISNING!

Kategori: Allmänt

Igår kväll var det full rulle jag gick modevisning fram till halv nio, kom hem i hyfsad tid, men tog en härlig och välbehövlig sovmorgon. Lika kul varje gång, redan en ny inbokad. Vill pssa på att tacka alla inblandade, ni var så duktiga!


ANY FAVORITE?

Kategori: Allmänt

Här nedan ser ni några av mina senaste outfits. Har ni någon favorit? Vanligtvis brukar jag inte göra dessa inlägg men det kanske är något som jag ska börja med? Eller vad tycker ni, får se hur det blir med den saken. Jag vet att det redan är vanligt bland mode bloggare att gör på det viset. Som ni säkert redan vet så gillar jag att göra saker och ting på mitt eget sätt :) 
Den är looken är en av mina favoriter, av dom outfiterna jag har på bild iallafall. haha! 
 

OUTFIT - 01!

Kategori: Allmänt

Dagens klädväl blev enkel, hade det en aning stressigt imorse så hann knappt se hur jag såg ut, haha men såhär blev det. 
Outfit: Oversize tröja - Ginatricot / Byxa - Bikbok / Ringar - H&M, Bikbok / Nike
 

ENJOY...

Kategori: Allmänt