emmaparmlov.blogg.se

I min blogg kommer ni kunna läsa allt inom mode och skönhet. Jag uppdaterar dagligen med olika tips och trix. Ni får även följa min väg till min stora dröm och förhoppningsvis mitt framtida yrke som stylist och designer. Jag har börjat lite smått men har en lång bit kvar innan mitt mål är nått! Enjoy!

ETT MÅSTE I MIN GARDEROB!

Kategori: Allmänt

Jag tycker fortfarande att den rutiga skjortan är sååå snygg! Både när man har den på sig och när man knyter den runt midjan. I mina ögon så ska skjortan helst komma från herr avdelningen. Har man en dålig kläd-dag så räddar skjortan mig iallafall många gånger! Ett måste i min garderob :)
Vad tycker ni?
(Bilderna är ifrån weheartit)
 

PINEAPPLE ALL OVER ME!

Kategori: Allmänt

Lite bättre bilder på min ananas dräckt. Dock kom jag direkt från stranden, med härligt beach hår haha. 
Outfit: Top & shorts från Bershka
 

BÄSTA TORRSCHAMPOT TILL BUDGET PRIS!

Kategori: Allmänt

Säger bara aaaah hallelujah, för proffs dry shampoo! Prisvärd produkt må jag säga. Jag har varit utan torrschampo i nästan 5månader. Nu när päronen var nere och hälsade på så hade dom köpt med sig en hel del, PERFEKT!

ROBYN RIHANNA FENTY!

Kategori: Allmänt

Rihanna har verkligen varit en stor inspirationskälla för mig när det kommer till mode, dans och musik. Dock är hennes livstil inget som jag hurrar över, men utöver det så ser jag upp till henne fortfarande då jag va världens största fan av sångeskan när jag var yngre haha :) 
 
 

NIONDE JUNI!

Kategori: Allmänt

Nu är la familia påväg hem till svensk mark igen. Det var otroligt skönt att få träffa dom. Ses snart!
Då jag har varit lite slarvig med kameran så får några mobilbilder från helgen duga.
 

WEHEARTIT!

Kategori: Allmänt

 

INSPIRATION FRÅN MADLADY!

Kategori: Allmänt

Måste ju medge att det är allt för svårt att kika runt på shopping sidor.....utan att klicka hem något haha. Har ni samma problem? ;)
(klicka på bilden för att komma till deras hemsida)
 

JackDaniels!

Kategori: Allmänt

 

@emmpar

Kategori: Allmänt

Lite insta (@emmpar) bilder som ej har kommit upp på bloggen, bilderna är tagna med mobilen så där av dålig kvalite. Säger bara herregud vad kul jag har här nere i Kära Malta <3
 

SAKNADE!

Kategori: Allmänt

Efter snart 5 månader så fick jag ÄNTLIGEN krama om mina saknade föräldrar! Herregud att man kan bli så glad. Nu har vi en hel vecka tillsammans, igår kväll dansade jag mamsen och papsen loss på dansgolvet efter lite vin och god mat! Jag älskar er till tusen!
 
 

TROPICOPOP COLLAGE FRÅN BIKBOK!

Kategori: Allmänt

Lite inspiration från Bikbok styleguide. Älskar verkligen färgerna i collaget som jag lånade från bikbok. Blev lite extra kär i curry top och steph shortsen speciellt tillsammans precis som på bilden. :)
 

FINA VÄNNER!

Kategori: Allmänt

Säger bara, fyfan vad jag älskar er! Hade en väldigt mysig kväll igår med tacos, vin och tjejsnack. Det var längesedan blir oftas att vi tar på oss klackarna och ger oss ut på dansgolvet istället haha.
 
 

NEW IN - ANANAS!

Kategori: Allmänt

Hur fina är inte mina senaste ananas inköp?! Jag är väldigt nöjd iallafall :D