emmaparmlov.blogg.se

I min blogg kommer ni kunna läsa allt inom mode och skönhet. Jag uppdaterar dagligen med olika tips och trix. Ni får även följa min väg till min stora dröm och förhoppningsvis mitt framtida yrke som stylist och designer. Jag har börjat lite smått men har en lång bit kvar innan mitt mål är nått! Enjoy!

BROWN AND GOLD!

Kategori: Allmänt

Gjorde en enkel brun och guldig sotning idag. Längesedan jag ens sminkade mig mer än mascara, hade jag inte tyckt att det var så kul att sminka så hade jag lika gärna forstatt med bara mascara. :)



INSPIRATION FRÅN GINATRICOT!

Kategori: Allmänt

 

HÅR MUNK!

Kategori: Allmänt

Sitter och funderar på om jag ska köra på en hår munk idag, har egentligen tröttnat en aning på den frisyren. Men just nu är jag väldigt sugen på det. Hahah, vilket problem. Det var så länge sedan nu så den får nog bli det. Vad tycker ni, använder ni hår munken ofta? :) 
 

CAP!

Kategori: Allmänt

Tekniken ville inte riktigt som jag ville igår kan man lugnt säga, men nu är allt under kontroll igen :) 
 

MORGON KAFFE!

Kategori: Allmänt

Dagarna bara springer iväg! Redan torsdag, två jobbe dagar kvar sen tar jag helg. Jag har den senaste månaden jobbat måndag till lördag så det ska bli skönt att få vara ledig både lördag och söndag för en gångsskull. Nu blir det morgon kaffe. 
 
 

HÖST TREND - MYCKET MASCARA!

Kategori: Allmänt

I höst lägger vi fokusen på ögonfransarna, mycket mascara på både övre och nedre fransarna är en stor trend. Själv så älskar jag mascara och tycker inte om när det endast är två tunna drag. Så det passar mig perfekt! :)


OUTFIT - NEON GULT!

Kategori: Allmänt

Svidade om till en knälång kjol istället för mina jeans, "tant" längd kan man också kalla när det går till knäna. Men jag tycker att den längden är riktigt läcker faktiskt! 
 
Outfit: Kjol - indiska / Tröja - Cubus / Stövlar - Scorett / halsband - Cubus / Väska - Gekås
 

NEON GULT!

Kategori: Allmänt

Här får ni en liten sneakpeek på dagens, tråkigt att jag måste klä på mig soppas mycket när det är så fint väder. Men det är så fruktansvärt kallt på mitt jobb så har inget val. Jag har gjort missarna ett anlat gånger och tagit en snygg tischa men det blir alldeles för kallt. :)
 

DRY SHAMPOO!

Kategori: Allmänt

Jag vill tipsa om profft dry shampoo ännu engång, det är billigt och fungerar hur bra som helst! Nu har jag minsann fyllt på förådet igen, ska nog klara mig ett tag iallafall. Haha förhoppnigsvis! 
 

WANTIS!

Kategori: Allmänt

Här nedan ser ni lite av vad jag vill ha just nu, Perfekt höst look! 
 

TISDAG!

Kategori: Allmänt

Vilken konstigt jobbig dag det har varit idag, men aja sånna stöter man också på. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall :)


FÄRGNING PÅ G!

Kategori: Allmänt

Har precis slängt i en färg i h-å-v-e-t, ska bli skönt att bli några nyanser mörkare igen. :) 
 
 

BLUSR FRÅN H&M!

Kategori: Allmänt

Suktandet efter den perfekta svarta blusen är ständigt igång. Jag samlade ihop några olika från H&M, mina två favoriter är dom för 349:-
 

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Lite favoriter från bikbok styleguide! Vad tycker ni som har sett de olika lookerna? Förövrigt så måste jag tillägga att jag tycker att modellen är hur snygg som helst!


NEW IN - STICKAD FRANSTRÖJA!

Kategori: Allmänt

Här ser ni mitt nya "frans" tillskott i garderoben. Ni fick ju en liten sneakpeek på den i fredags. Jag har suktat efter den så länge och när jag fick presentkort där den fanns blev jag överlycklig! Så nu ligger den så fint i garderoben tillsammans med mina andra stickade plagg. Nöjd tjej :) 
 
 

OUTFIT - BOOTS!

Kategori: Allmänt

Outfit: Tröja - Ginatricot / Sjal - hosJudith / Shorts - Levis / Klocka - DW / Boots - DNA
 
 

RINGS - NEW IN!

Kategori: Allmänt

Nya ringar! Jag använder allihopa tillsammas på en hand, snyggt som bara den! Älskar den blandade kombinationen med, svart, silver, guld och brons och att ringarna har olika storlek. :)
 
 

MONDAY MORNING!

Kategori: Allmänt

Tänkte börja berätta att jag har spenderat hela helgen med mina absoluta favoriter! Jag har dock inte kunnat blogga för att jag har använt upp all data för denna månaden på min mobil och då jag knappt varit hemma så har jag inte haft tillgång till någon dator. Men efter två dagar utan bloggen är jag tillbaka och starkare än någonsin!
 
 
 
 
 
 

MY YESTERDAY!

Kategori: Allmänt

Här ser ni min gårdag i bilder, vill bara nämna att jag kom på en andra plats men vi kan säga att jag vann, för det gjorde
 

STICKAD TRÖJA!

Kategori: Allmänt

Förhoppningsvis så blir denna stickade tröja min idag, bättre bilder får ni om den följer med mig hem i eftermiddag!
 
 

SUPRISE!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er, igår blev jag bortrövad av mina finsate tjejer. Haha så chockade jag blev och överaskad. Jag blev hämtad rund halv sju tiden av min fina vän som slängde sig på mig med ögonbindel. Väl framme så ser jag att resterande av töserna sitter i baksätet. Awe kan inte beskriva hur glad jag är att jag har er! 
 

DAFFY BOOTS!

Kategori: Allmänt

Vi har fått in lite snygga boots till jobbet, vi säljer vanligtvis bara damkläder och smycken. Lite kul med något nytt! :)


CLOSE UP!

Kategori: Allmänt

Dagarna bara springer iväg, redan fredag! Skönt må jag säga. Fick förresten ett spännande samtal i veckan, lite nervöst faktiskt. Det är inte lätt att fatta beslut såhär direkt, vilket jag måste men mer om det en annan dag :) 
Close up!
 

MORGON INSPIRATION!

Kategori: Allmänt

 

FISKBENSFLÄTA!

Kategori: Allmänt

En av dom snyggaste flätorna är helt klart fiskbensflätan, idag hade jag flätat hästsvansen. För ett snyggare resultat tupera och dra ut flätat så mycket du känner för. :)
 
 
 

OUTFIT - BLACK & WHITE!

Kategori: Allmänt

Outfit: Céline tröja - Urban / Jeans - hosJudith / Plånbok med nitar - Gekås / Platå skor - Bikbok / Ring (pekfinger) - H&M / Halsband - London
 
 

ÖGONBRYNS TIPS!

Kategori: Allmänt

Då var det dags med lite ögonbryns snack, haha vad allvarligt det lät. Det kanske inte alltid är så lätt att veta hur man ska fylla i sina bryn. Vi har ju så många olika hårfärger, och det är just det som man kan utgå ifrån. Nedan följer lite riktinjer av mitt personliga tycke.
 
Platina blond hårfärg -  Våga köra på lite mörkare ögonbryn. Eller så gör du precis tvärt om, blek brynen till en lika ljus färg som håret. 
Blond - Använd en ögonbrynspenna eller skugga som är 1-2 nyanser mörkare än din hårfärg. 
Rödlätt - Matcha hårfärgen med ögonbrynnen, försök hitta ögonbrunspenna eller skugga med röda toner som går mod brunt.
Brunett - 2-3 nyanser mörkade ögonbryn är snyggt.
Svarthårig - Har du helt svart hår så hade jag rekomenderat att använda några nyanser ljusare, använd en mörk brun färg för att inte få för skarpa kontraster mot ansiktet. 
 
Självklart ska man köra på det man trivs bäst i och känner sig bekväm i, men en sak har alla gemensamt och det är att stora lite halv buskiga och naturliga bryn är snyggast i alla lägen. Inga skarpa kanter och linjer, sudda mjukt så ser det naturligt ut. (Sneakpeek på dagens)
 
 

PRETTY LITTLE LIARS!

Kategori: Allmänt

Just nu!
 

NORDIC SAFARI!

Kategori: Allmänt

När jag fyllde år så fick jag ett presentkort på Nordic Safari, var inom en snabb sväng igår innan jag skulle jobba. Jag hittade ett jätte läckert plagg. Det liknar en poncho med armar. Men jag bestämde mig för att tänka lite på saken. Man vill ju inte att pengarna ska brinna inne. Det finns så mycket fint där inne men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag vill ha där inne :) 
 

HÅLLER TUMMARNA!

Kategori: Allmänt

Håller tummarna för att få lite roliga besked om framtiden! Jag skulle verkligen behöva detta, hade varit så kul. Men bäst att inte hoppas på för mycket. Då blir man så besviken.


MISSGUIDED!

Kategori: Allmänt

Slängde ihop några enklare toppar och tröjor från Missguided. Ibland är det just de man behöver, enkla plagg som har en liten twist. :)


OUTFIT - LEO BYXA!

Kategori: Allmänt

Det blev en inaction bild idag, haha! De får duga ;)
Outfit: leopard byxa - Bikbok / tröja - Ginatricot / väska - store / boots - DNA


ONSDAG!

Kategori: Allmänt

Sitter och mumsa i mig en god frulle, bilden är dock gammal men jag äter precis de samma idag. Tyvärr så kan jag inte mobilblogga för tillfället (inte för att jag brukar göra det så ofta längre) Jag ska försöka planera lite bättre så inläggen ramlar in med jämna mellanrum. 
 

OUTFIT - BOYFRIEND JEANS!

Kategori: Allmänt

Blev en väldigt enkel outfit även idag, men enkelt får gå bra ibland.. 
Outfit: Jeans - Ginatricot / t-shirt - Forever 21 / kofta - Bikbok / skor - H&M

SMASHBOX!

Kategori: Allmänt

Älskar verkligen mina produkter från smashbox, jag har tipsat om dom tidigare. Jag tycker att man får mycker för pengarna. Kan verkligen rekommendera hela deras utbud! 
 
 
 
 

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Höst kollektionerna är bara för roliga, så mycket snyggt! Bikbok stylegide prickade helt rätt i dessa looker. Enligt mitt tycke och smak :)


NY VECKA OCH NYA MÖJLIGHETER!

Kategori: Allmänt




OUTFIT - BOSTON!

Kategori: Allmänt

 Körde på en sportig look idag, enkelt och bekvämt! Jag gillar verkligen sport inspirerade trenden som har varit, den håller även i sig i hös också.
Outfit: oversize t-shirt - Ginatricot / jeans - H&M / fransväska - Gekås / ringar - H&M, Bikbok mm / flatforms - Modekungen

KNITTED!

Kategori: Allmänt

Stickat med hör hals nästan polo tycker jag är riktigt snyggt, det står högt upp på min höst garderob. Jag kommer att matcha tröjan med oversize läder byxan och ett par boots och en stor kuvertväska. Perfekt höst look!
 

MY WEEKEND!

Kategori: Allmänt

Låg med migrän hela söndagen därav inget boggande, men nu är jag pigg och kry igen! Nedan ser ni lite bilder från när vi firade min kusins 12års dag. Mysigt! 
 

JUST NU...

Kategori: Allmänt

Vaknade med en hemsk huvudvärk utan dess like, så nu har jag tagit mina tabletter och lagt mig i soffan med en tidning och framför en film!

LÖRDAG!

Kategori: Allmänt

Nu tar jag en en eferlängtat helg som dock inte varar så länge. På bild ser ni mig och min fina morfar! 
 

RIHANNA FOR RIVER ISLAND!

Kategori: Allmänt

Ni har väl inte missat att Rihanna släpper en ny kollektion för River island? Sååå mycket snyggt!  Det jag har spanat in lite extra är den vinröda avklippta college tröjan på bid nr3, läderbyxorna på bild nr4, den militärmönstrade t-shirten på bild nr5 och den dö snygga jackan på bild nr6! Vad säger ni, är det något för er?
 
 

HARD WORK! @HOSJUDITH!

Kategori: Allmänt



BALLET SLIPPERS!

Kategori: Allmänt

Idag körde jag på mitt absoluta favorit nagellack, väldigt neutralt och fräscht. Jag gillar annars färgade naglar men detta är perfekt när man vill att det ska passa till allt. Det heter ballet slippers och kommer från essie!
 

FREDAG!

Kategori: Allmänt

Alltid lika skönt med fredagar! även fast jag har en jobbe dag kvar innan jag tar helg.

Tog lite outfit bilder ridigare med det blev inte alls bra. Så får se om jag orkar pilla med det när jag kommer hem.


TIPS - OJÄMNHETER I HYN!

Kategori: Allmänt

Alla har vi ojämnher i ansiktet, i olika grad. För er som sminkar er har jag ett tips på hur du ska göra för att inte framhäva tex, acne ärr eller eksem. Det viktigaste att tänka på är att skimmer framhäver, alltså lägger du på en produkt med skimmer i ansiktet där du har ojämnheter så framhävs dom. 
 
Solpuder är något jag tror många använder för att få lite liv i ansiktet, men tänk på att införskaffa dig ett matt solpuder som du använder när hyn inte är i sitt bästa skikt. Jag använder alltid ett matt solpuder lite överrallt i ansiktet och sedan lägger jag ett solpuder med skimmer på kinderna för att få lite lyster :) 
 

NEW IN - PULZ JEANS

Kategori: Allmänt

Älskar mina "nya" jeans från PULZ, jag fick dom när jag fyllde år av mina chefer. Det tackar jag för! Ni får eventuellt se dom i en outfit idag. Hade nämligen tänkt ha på mig dom.
 
Kika ni in om en stund så får ni ta del utav ett litet skönhets tips om hur man gör för att inte framhäva ojämnheter i hyn. 
 
 

HOSJUDITH!

Kategori: Allmänt

Hur gosig ser inte tröjan på första bilden ut att vara? Packade upp den och skjortan på jobbet i veckan!

Jag har redan två tröjor som är sådär mjukt håriga/luddiga men det får alltid plats med en till ;) ♥



SCANDIC HOTELL!

Kategori: Allmänt

Efter jag slutade jobbet igår så tog jag och tjejerna och satt oss på Scandic för lite räkfrossa. Mumsigt värre!
 
Jag håller förresten på förfullt med bilderna från semestern på GranCanaria. Ni ska få se några outfits därifrån inom kort. Tog jätte många bilder och har inte orkat rensa och kolla igenom alla ännu, men ska ta tag i det nu :) 
 

WHAT'S IN MY BAG!

Kategori: Allmänt

Lite halv o intressant kanske haha, men dethär har fått följa med mig i väskan idag :)



OUTFIT - BIKER JACKET!

Kategori: Allmänt

Körde på¨en lite rockigare look idag, vilket är det jag trivs allra bäst i! Använder även min super tunna bikerjacka som inne kavaj. Let me know if you like it ;) 
 
Outfit: bikerjacka - H&M / v-ringad topp - H&M / Byxa - H&M / flatforms - Modekungen / kedjor - Glitter mm. 
 

NEW IN - BLACK PANTS!

Kategori: Allmänt

På bild ser ni mitt senaste byx köp, det liknar leggins eller vad man ska kalla det. Super tighta och sky höga i midjan, extra läckra blir dom nu till hösten.
Nera på dansgolvet kommer jag att bära byxorna med en snygg kortare topp och till vardags en gosig stickad oversize tröja. Bättre bilder får ni när dom väl kommer till användning :) 
 
 
 
 
 
 

RIHANNA!

Kategori: Allmänt

Rihanna... ja vad ska man säga. wow vilken kvinna! Hon är en stor inspirationskälla för min del, dock inte hennes livstil och hennes märkliga val. Men till klädsel och hennes musik är bara så himla bra! Jag har varit ett fan av Rihanna så länge jag kan minnas. Jag kopierar absolut inte henne som många andra fans gör haha, hon är en stil ikon för mig. Ingen bär upp en look som Rihanna! 
 

VECK REVYN NUMMER 09!

Kategori: Allmänt

Sitter och läser en av mina favvo tidningar, nummer 09 av vecko Revyn! Älskar verkligen att gå upp itid och sätta mig med en tidning och dricka en kopp te, så mycket inspiration. Har ni några favorit tidningar? :) 
 

FIKA MYS PÅ ESPRESSOHOUSE!

Kategori: Allmänt

Just nu är jag påväg hem från en mysig fika stund med min sötnos till vän :) Jag får förövrigt inte till det med mina tidsinställda inlägg, antigen kommer dom upp direkt eller inte alls....konstigt!  
 

OUTFIT - GOLD DETAILS!

Kategori: Allmänt

Outfit: leo tröja - Gekås / jeans - H&M / Boots - Office London / Väska - VekoRevyn / Ringar - H&M
 

SNEAKPEEK PÅ DAGENS OUTFIT!

Kategori: Allmänt

 

BESS HALSBAND!

Kategori: Allmänt

Nytt halsband från bess! 
 

LÄDER BYXA!

Kategori: Allmänt

En byxa som jag kommer köra mycket på är oversize läderbyxan! Det är riktigt snyggt, dessa som ni ser på bilden är jag enormt sugen på att klicka hem! Nät-shopps-suget är banne mig extra stort när vädret är såhär trist. Kommer ni använda läderbyxan i höst? :) 
 

VANILJ TE TIME!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och surplar på mitt vanilj te, så gott! Igår somnade jag till ös regn och världens dunder & brak, otroligt mysigt må jag säga. Och idag vaknar jag upp till solsken,perfekt! Hoppas vädret håller i sig hela dagen. Men man får väl inte hoppas på för mycket. :) 
 
 
 
 

OUTFIT`S COLLAGE!

Kategori: Allmänt

Sommarn börjar gå mot sitt slut, tyvärr. Men här ser ni några av mina senaste outfit´s i alla fall. Nu blickar vi framåt och hoppas på en mysig höst med friska vindar, färgade löv och LITE höst regn räcker.
 
 

OUTFIT - GRÖN SKJORTA!

Kategori: Allmänt

Här har ni dagens, "lilla my" knuten fick hänga med dag på jobbet!
Outfit: skjorta - Åhléns / boyfriend jeans - Ginatricot / leopard skor - Primark / ringar - BikBok, H&M, Glitter / klocka - DW
 
 

SPIS&DELI

Kategori: Allmänt

Idag lunchade jag mamsen på Spis&Deli och herregud sååå gott! Kan knappt beskriva vilken positiv smakupplevelse det var, jag har aldrig ätit där tidigare. Så där ska vi absolut äta fler gånger!















ON MY LIPS TODAY - ORANGE!

Kategori: Allmänt

Idag körde jag på orange detaljer på både naglar och läppar! Jag är verkligen helt såld på Chubby Lipstick:en. Lätta att applicera, ger otrolig pigmentering, håller länge och det viktigaste av mina krav är att man får ett matt resultat utan att det känns alldeles snustort på läpparna. Jag kan varmt rekommendera och tipsa om detta! ♥


VILL HA!

Kategori: Inspiration

Startar dagen med att visa en kavaj från H&M som bara måste flytta in i min garderob omedelbart! haha, det är så användbart och samtidigt väldigt snyggt. Jag gillar att det är en oversize modell utan knäppe, Perfekt i mina ögon, eller vad säger ni? :)

OUTFIT - RÄNDER!

Kategori: Allmänt

Outfit: kavaj - primark / topp - bikbok / kjol - lager 157 / skärp - mammas gamla

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Inspiration

Här ser ni mina favorit stylingar från bikbok styleguide! Älskar verkligen alla lookerna, vilka blev era favoriter?♥

NY START!

Kategori: Allmänt

Nu blir det bloggning för hela slanten! Designern på bloggen kommer förmodligen ändras med jämna mellanrum tills jag känner mig riktigt nöjd! Jag ser fram emot att blogga här på blogg.se istället för min tidigare plats. Kika in senare för outfit bilder!