emmaparmlov.blogg.se

I min blogg kommer ni kunna läsa allt inom mode och skönhet. Jag uppdaterar dagligen med olika tips och trix. Ni får även följa min väg till min stora dröm och förhoppningsvis mitt framtida yrke som stylist och designer. Jag har börjat lite smått men har en lång bit kvar innan mitt mål är nått! Enjoy!

YEAH!

Kategori: Allmänt

Legat på stranden hela dan, så skönt att vara lång ledig. Är lite smått kär i denna allt förstora luvtröjan. Fick den av en fin vän innan han åkte tillbaka till sverige. Då jag lånade den nästan var dag haha :)PAGE!

Kategori: Allmänt

Dags att fixa till frippan igen. Har bokstavligt misshandlat mitt hår sedan jag flyttade utomlands haha. Jag klippte av mitt hår efter studenten och funderar på att hålla efter min långa page.
 
Hittade en massa inspiration från google, älskar verkligen page med ombre. Det kan nog inte bli mycket snyggare med en "rufsig page" som är klippt rakt av där längderna är lika långa.
Eller vad tycker ni?
 

SANDALETTER!

Kategori: Allmänt

Jag hade ju inte tackat nej till dessa sandaletter från Zara. Riktigt ful/snygga må jag säga.
 

BIKBOK.COM

Kategori: Allmänt

Det är inte mycket jag saknar med sverige faktiskt, men Bikbok ligger högt på listan. Även om jag vet att jag kan klicka hem lite godbitar så är inte det desamma haha. Som tur var är shoppingen toppen på Malta. 
 

HELLO!

Kategori: Allmänt

.... Nämen hallå, det var ett tag sedan hörrni. Det har hänt mycket sedan sist. Men ni kan vara lugna ni ska bli uppdaterade. 
 
En fyra månader gammal outfit, det får duga haha. Hur har ni haft det?