emmaparmlov.blogg.se

I min blogg kommer ni kunna läsa allt inom mode och skönhet. Jag uppdaterar dagligen med olika tips och trix. Ni får även följa min väg till min stora dröm och förhoppningsvis mitt framtida yrke som stylist och designer. Jag har börjat lite smått men har en lång bit kvar innan mitt mål är nått! Enjoy!

MIN HELG!

Kategori: Allmänt

Söndag å dödens dag.... haha. Tänke sumera helgen lite kort, i fredags var vi ett härligt gäng som förade lite med spel och mycket skratt sedan nalkades det utgång, måååååånga timmars dansande blev det.
 
Igår pyste jag och grabbarna till en reggae klubb åå ack så trevligt det var. Men andra ord ännu en lyckad helg på Malta, men man kan ju inte förvänta sig något annat. Kärlek till alla underbara människor på denna fantastiska lilla ö. 
oldie 
 

MISS U MY FRIEND!

Kategori: Allmänt

Puuh hej allihopa! Nu är jag äntligen tillbaka. Vårat WiFi tog slut förra veckan och melita som nätet heter har haft en massa tekniska problem vilket inte ha gjort mig gladare precis.... aja jag har ÄNTLIGEN internet igen. Dessvärre så har jag åkt på världens influensa med hög feber, ont i kroppen, hostig, snuvign, hals ont ja you name it! 
 
Men det går la över snart hoppas jag. Här får ni en bild som togs under min absoluta första vistelse på Malta. Jag och min fina snäcka <3 
 

GRAN CANARIA 2013!

Kategori: Outfit

Tre bilder från när jag var och hälsade på min älskade faster förra sommaren. Det här årets sommar som nu har lidit mot sitt slut, va min faster hemma i Sverige under en månads tid. Säger bara gaaah så kul vi hade det! Kärlek!
 
Hur mårs det idag? Själv så är det hur bra som helst iallafall, ska ut å bättre på brännan lite tänkte jag :)
 
 
 

Emmas Mode - Halmstad 7dagar

Kategori: Inspiration

FLASHBACK!

Kategori: Inspiration

Godmorgon på er, startar denna onsdag men en tillbakablick från förra året. Om jag inte mins helt fel så är alla bilderna från år 2013. Lite roligt faktiskt att kolla igenom arkivet imellanåt, eller vad säger ni? 
 
Mina favorit styles är definitivt, leo, koss och den stentvättade looken. :)
 
 

M A D L A D Y

Kategori: Inspiration

Lite inspiration från Madlady...jag hade ju inte heller sagt nej till att allt nedan flyttade in i min garderob haha. Det ska jag inte sticka under stolen med ;)  
 

MIDSOMMAR 2014!

Kategori: Outfit

Hittade några bilder från midsommar som jag firade i Malta. Japp ni läste rätt, bättre sent än aldrig eller hur ;) Jag hade iallafall så fruktansvärt kul, firade med dom bästa! 
 
Outfit: Klänning - DIY, Skärp - Oldie, Skor - Topshop, Nit clutch - Gekås
 

CRAZY NAILS ♡

Kategori: Allmänt

Då är jag tillbaka på Malta igen, som jag har saknat denna ö! Fick naglarna fixade här om dagen. Nöjd tjej :)