emmaparmlov.blogg.se

I min blogg kommer ni kunna läsa allt inom mode och skönhet. Jag uppdaterar dagligen med olika tips och trix. Ni får även följa min väg till min stora dröm och förhoppningsvis mitt framtida yrke som stylist och designer. Jag har börjat lite smått men har en lång bit kvar innan mitt mål är nått! Enjoy!

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Tre favoriter från bikbok styleguide som jag lovade! Den stora väskan tycker jag är riktigt snygg! :)


SMILE!

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för mig att arbeta några timmar. Oktober närmar sig och det blir en späckad månad för min del med mängder av roligheter, så jag kan inget annat än att le! Ha det bra så vi hörs om en stund igen, då får ni se mina favoriter av lookerna från Bikbok styleguide :) 
 
 

VINTER JACKOR!

Kategori: Allmänt

Jag fick en fråga här om dagen om vad jag ska satsa på för jacka nu när vädret börjar bli kallare. Så jag tänkte ta tillfälle i akt och tipsa om lite olika jackor. Jag själv har faktiskt inte riktigt bestämt mig ännu. Men alla jackorna nedan tycker jag är grymt snygga! Med tjocka tröjor under ska dom här godingarna nog klara våra svenska vintrar :) 
HÄR / HÄRHÄR 
HÄR / HÄR (favorit) / HÄR
 HÄR / HÄR / HÄR
 HÄR / HÄRHÄR 
 

YOU ARE LOVED!

Kategori: Allmänt

Det var så himla längesedan jag hade svart nagellack, så idag var det svart det fick bli. Tycker faktiskt det är snyggt, speciellt med trenden som är med lite längre och spetsiga naglar. 
 
 

MONDAY!

Kategori: Allmänt

Herrugud vad jag är trött, varför är måndagar så tunga? Men jag har massa kul som händer i veckan så jag är redo för nya tag! Jag har iallafall haft en super bra helg! 
       
 
 
 
 

GODMORGON!

Kategori: Allmänt

Ja godmorgon på er! Har ni haft en bra start på helgen? Det har jag! Vill bara meddela att jag blir såå glad över alla era fina kommentarer jag har börjat få. Kärlek till er! :) 
 

NEW IN - STICKAT!

Kategori: Allmänt

Här är bättre bilder på den stickade tröjan jag fick hem idag. Ni känner kanske igen den? Jag skrev ett inlägg om just denna tröja för någon vecka sedan. Visst är jag alltid lite nervös att det inte ska passa eller se ut så som jag hade tänkt mig, med den här gången blev det full pott! Glädje! 
 
 
 

FREDAG!

Kategori: Allmänt

I förmiddags lekte jag frisör igen, mamma kom förbi och jag både klippte och färgade hennes hår. Hon blev jätte fin, så jag är nöjd! Tyvärr så har jag ingen efter bild, glömde bort det helt. Så en bild före får ni, den bilden man egentligen inte bryr sig om, haha. Det är ju resultatet man vill se ;) 
 

NEW IN - BUBBLEROOM!

Kategori: Allmänt

Jag bara älskar fredagar! Det är sån mysig stämning överrallt. För att toppa denna fredag så fick jag hem ett paket idag. Från bubbleroom, jag var bara tvungen att klicka hem två ur snygga stickade tröjor förra veckan. Bilder kommer! 
 

BIKBOK 50% OFF!

Kategori: Allmänt

Jag vill bara passa på att tipsa er om Bikboks stora rea dom har på webben. Massa snyggt! Blandannat allt nedan (enligt mig). Jag tror faktiskt inte jag ska klicka hem något denna gången, men man vet aldrig, det kan snabbt vända :) Hittar ni något som faller er i smaken? 
Klicka på bilden för att komma direkt till rean! 

ESPRESSO HOUSE!

Kategori: Allmänt

Avslutar denna torsdag på bästa tänkbara sätt, fika och ett roligt samtal!


OUTFIT - VINRÖTT!

Kategori: Allmänt

Några snabba bilder på dagens, mössan fick åka på idag, kallt som tusan på morgonen! 
Outfit: Mössa - Lagen 157 / Kofta - Cubus / Linne - New look / Vid Byxa - Monki / Spets top - Monki / Mobilväska - hosJudith
 

WALK IN CLOSET!

Kategori: Allmänt

Ååå det här med walk in closet är väl alla tjejers dröm? Det går ju inte undgå att vilja ha en! Jag hade inte sagt nej till det iallafall, tror inte ni heller hade gjort det va? haha ;) 
 
 

OUTFIT - SPETS!

Kategori: Allmänt

Hallå, jag har percis kommit hem från ett snabbt ärende. Nedan ser ni en mys-outfit från i somras.
Outfit: Shorts/kjol - H&M / Top - Bikbok / Converse
 
 
 

OUTFIT - MÖNSTRAT!

Kategori: Allmänt

Mönstrat till max! Jag tycker det är kul att blanda mönster, gärna i samma färger som jag gjort idag, svart och vitt. Jag vet att det är många som inte alls tycker om att blanda mönster men jag tycker det är super hett! Ni kan ju bortse tofflerna haha, tog faktiskt på mig ett par vanliga skor ;) 
Outfit: Kavaj - Primark / Topp - Lager 157 / Skärp - (Old) / Byxa - Bikbok / Ringar - H&M
 

FRIENDSHIP NEVER ENDS!

Kategori: Allmänt

Jag kan inte beskriva hur mycket mina fina vänner betyder, ni är helt otroliga! I med och motgångar så finns ni alltid där! Så mycket kärlek till er!

På bild ser ni snyggingen själv, Linda. Från en mysig fika stund förra veckan ♥



GODMORGON!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er, just nu sitter jag och avnjuter en god kopp te. Jag älskar verkligen att kunna ta det lugt på morgonen. Jag går gärna upp en halvtimme tidigare så jag hinner med att bara sitta och njuta. Nog pratat om det, senare kommer det upp lite outfit bilder. Idag kör jag på mönster till max!
 
 

BILDBOMB FRÅN DAGEN!

Kategori: Allmänt

Här får ni en mängd bilder från min lilla tur i stan. Det blev bara ögonshopping för min del idag. Lika bra det såhär precis innan lönedags :)


















RUNDA BRILLOR!

Kategori: Allmänt

Solen skiner idag, härligt! Tisdag och jag ska snart bege mig ner till stan för att fixa lite ärenden innan det är dags för mig att jobba några timmar. Hoppas ni får en underbar dag sötnosar! 
 
I somras gick jag verkligen loss på runda brillor, tycker det är döö snyggt! Det är definitivt något som jag ska fortsätta med när höst och vinter solen kikar fram. Som idag tillexempel ;) Har ni några favorit modeller när det kommer till solglasögon? :) 
 

NLY TREND!

Kategori: Allmänt

Startar dagen med att visa en sååå himla fin klänning från Nelly Trend. Vill ha den med en gång, herregud vad mycket snyggt jag hittar nu för tiden. Vill ha allt haha!
 
Denna godingen hade jag matchat med svarta boots och en stickat tröja (gärna i corn blått, vinrött eller någon annan färgklick) Fransväka och en enkel beanies på huvudet. En perfekt vardagsoutfit nu när höst rusket närmar sig :) 
 

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Måndag, vilket betyder bikbok har nya stylingar och looker! Lika kul varje vecka :)


GLAM BRONZE BLUSH!

Kategori: Allmänt

Denna lilla glam bronze - blush fick man med veckoRevyn. Tyckte att färgerna såg så fina ut så var tvungen att prova den idag. Det bästa är att det faktiskt blev jätte bra, jag blandade båda färgerna och hade som rouge. Toppen, det brukar aldrig vara speciellt bra grejer man får med tidningar. Eller det brukar aldrig falla mig i smaken. Ni som har köpt tidningen har ni testat? Vad tyckte ni? :) 
 

IMSO.COM!

Kategori: Allmänt

Jag hade mer än gärna klickat hem allt nedan. Så snyggt! Byxorna med ko print och nät tröjan är to die for. 
 

PICTURES!

Kategori: Allmänt

Bilder från igår. Första bilden är på min kusin som jag tycke hade riktig snygg outfit igår. Långklänning men print och stickad tröja, SNYGGT! 
 

OUTFIT - OVERSIZE!

Kategori: Allmänt

Såhär såg jag ut igår! Förövrigt så hade jag det jätte trevligt. Kul att se lilla släkten igen :) 
Outfit: Halvpolo - Bikbok / Läderbyxor - Bikbok / Väska - VekoRevyn / Pumps - (utanför gekås) / Jeansjacka - Urban Outfitters
 

BLACK & GOLD PUMPS!

Kategori: Allmänt

Här får ni dagens "fot outfit" eller nått liknande ;) Älskar verkligen dessa svarta pumpsen, enkla men ack så snygga. Dom kan verkligen piffa upp vilken outfit som helst! 
 

KALAS DAGS!

Kategori: Allmänt

Haha ja som rubriken lyder så ska jag på kalas idag, vi firar ingen mindre än min lilla kusin som fylle 19 år. I mina ögon är han fortfarande en liten skit (trotts att det bara skiljer ett år mellan oss) så kalas få vi kalla det även iår ;) 
Han tog ju även studenten i somras, stolt kusin! :,) 
 

HELG!

Kategori: Allmänt

Om 45minuter tar jag helg! Det ska bli så skönt. Dock blir det ingen vila, kvällen och morgondagen är fullspäckad! :)



SKIPPA LÄPPENNAN I HÖST!

Kategori: Allmänt

TIPS: I höst skippar vi läppennan och låter läppstiftet vara lagom utsuddat. Inga skarpa konturer. Själv så tycker jag att det är mycket snyggare om det inte går till överdrift. På runwayn såg vi hur make:n skulle se sådär "utsmetad ut" precis som den gör efter en vild utekväll. 
 
Jag nöjer mig dock med att haka på trenden, än sålänge haha!
 

OUTFIT - BOMBER JACKET!

Kategori: Allmänt

En sen dagens blev det idag, jag har iallafall jobbat hela dagen och nu sk ajag ge mig iväg för en kväll med god mat på Harrys med tjejerna. Ni får ha en trevlig kväll allihopa så hörs vi! 
Outfit: Bomber jacka - Monki / Byxa - Primark / Linne - Ginatricot / Spets top - Bikbok / Boots - Modekungen
 

MIN PRINS!

Kategori: Allmänt

 

NAILS!

Kategori: Allmänt

Nagnarna klippta och nymålade. Skönt nu till helgen. Då jag trodde att jag skulle få ledigt men icke, blir jobb imorgon med. Att naglarna ser fräscha ut gör så mycket, mitt jobb kräver nästan det. För er som inte vet så jobbar jag i en kläd butik och det känns mycket bättre för min del om naglarna är fina. :)
 

FREDAG!

Kategori: Allmänt

Herrugud vilken morgon. Jag gick upp i lungnan ro och skulle göra lite frukost... Öppnar skåpsluckan för att ta ner en talrik och ja, POFF säger ser så ligger tre talrikar i miljoner bitar i hela köket. Bra start haha, men inte hänga läpp för det. Nu tar vi nya tag ;) 
 

ME MYSELF AND I!

Kategori: Allmänt

Jag trodde inte att jag skulle bli så frälst i hatt, faktiskt. Jag är mer en keps människa. Men storm trivs! :) 
 

I LOVE YOU!

Kategori: Allmänt

Bild på mina otroligt fina föräldrar, älskar er till tusen! 
 

BLACK & GOLD!

Kategori: Allmänt

Hatt + svart och guld fick stå för dagens. Herrugud det är redan torsdag! Känns som det precis var helg och sista jobbedagen görs imorgon, för denna vecka. Fast jag klagar inte ;) 
 

HELP ME!

Kategori: Allmänt

Vi har fått in skor på jobbet och nu behöver jag er hjälp! Jag kan verkligen inte bestämma mig, Det är dom två sista modellerna som jag fastnade för. Jag älskar verkligen skor med traktorklack som på andra bilden, men sen såg jag dom andra (på sista bilden) och det blev genast sååå svårt! 
 
Egentligen behöver jag inte några skor, jag gillar dock att bli några cm längre därför lutar det år skorna med traktorklack. Hmm ska jag sattsa på båda, ett par eller inga alls? Vad tycker ni? :) 

KEEP CALM!

Kategori: Allmänt



OUTFIT - THE BLACK LABEL COLLECTION!

Kategori: Allmänt

Idag ser jag ut såhär, jag måste säga att jag rå diggar dethär med att knyta en rutig skjorta runt midjan! Vad tycker ni om det? :) 
Outfit: Tröja - Lagen 157 / Flanell skjorta - Dressman / Jeans - H&M / Smycken - Indiska, H&M, Gekås
 

HELLO!

Kategori: Allmänt

Jag har haft en super härlig förmiddag och start på dagen, jag har verkligen hunnit med att göra en del! Skönt när man inte bara ligger och latar sig i soffan innan man ska jobba, haha. Vilket jag oftast föredrar ;) Vi hörs igen om en stund för dagens outfit! Ha det bäst så länge. 
 

GRAN CANARIA!

Kategori: Allmänt

Utsikt från vårt hotell, Anfi! Som ni ser hade vi världens finaste utsikt. (bilder från semestern i somras) 
 

GODMORGON!

Kategori: Allmänt

Godmorgon finisar! Hoppas humöret är på topp. Jag är uppe och hoppa och ska redan ta tag i lite ärenden. Hörs senare :) 
 

DAGENS DATALJER!

Kategori: Allmänt




BUBBLEROOM.COM!

Kategori: Allmänt

Sitter och bläddrar igenom lite på Bubbelroom och fann denna snygga väska. Dom har just nu massa produkter för halva priset. Väskan kostar nu 150:- (ord pris 299:- ) Klicka på bilden för att komma direkt till väskan och resten av rean. :)
 Bayan Net New Bag

H&M!

Kategori: Allmänt

En topp från H&M hängde med mig hem för några dagar sedan. Billig-enkel-men snygg! 
 

HALVPOLO!

Kategori: Allmänt

Här får ni en (kass mobilbild) sneakpeek på min ur mysiga halv polo. Älskar kragen!


THE #NELLYHOLIC LOOK!

Kategori: Allmänt

Är ni Nellyholic? Passa isåfall på att shoppa loss på Nelly. Jag fann dessa ur läckra leo stövletter för 399:- ♥


BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

I höst ser vi mycket blåa nyanser, gärna tillsammans med det svarta. Det är dom mörkare blåa färgerna som ger snyggast effekt.

Jag såg att bikbok hade plockat fram detta i en av lookerna från veckans styleguide. Vad tycker ni om att kombinera svart och blått? Själv tycker jag att det blir en fräck konrtast, speciellt när man endast kan skymta att det är blått. :)


THE HAT - NEW IN!

Kategori: Allmänt

Som jag skrev för någon vecka sedan så var jag på jakt efter en hat. Och jag kan nu meddela er om att jag har hittat den perfekta. Jag strosade runt i stan i helgen och fann då denna godningen. "Kosse" tishan är också en nykomlig i garderoben som jag redan har hunnit använda flitigt. 
 

NYTT NUMMER AV ELLE!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu med nya numret av tidningen ELLE samtidigt som jag försöker välja ett nagellack till klorna. Nu är det en ny vecka och fokus på bloggen igen. Datorn krånglar till och från hela tiden.
 

HÖST GARDEROB!

Kategori: Allmänt

Kände att det var dags att städa min klädhängare... och såhär blev det! Svart och vitt blev temat denna gången. Mycket av det som hänger framme blir min höst garderob och nästan allt är nytt för denna årstid. 
(wiihhoo, dotorn fungerar igen)
 

GISELE FOR H&M!

Kategori: Allmänt






BLOGG INLÄGG!

Kategori: Allmänt

Herregud vad trött jag blir, varför bloggen har stått stilla i veckan är pga att min dator krånglar... visst kan jag mobilblogga men ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag att det är fruktansvärt tråkigt, både att läsa och skriva. Tycker ni samma?

Jag kämpar för att få ordning på tekniken. Ni får ha lite tålamod hörrni :)


THE BODY SHOP!

Kategori: Allmänt

Självklart gick jag inte tomhänt ut från the body shop. Nytt i beauty hyllan blev dessa ögonbryns skuggorna och penseln. Nöjd!


THE BODY SHOP!

Kategori: Allmänt

Lite bilder från vip kvällen i måndags. Vilken kväll säger jag, så roligt. Vi fick mängder med tips och alla fick bli sminkade. Tyvärr har jag ingen bild men jag fick en grön läcker sotning!







TISDAG!

Kategori: Allmänt

Vilken morgon. Jag har varit iväg sedan halv nio. Nu ska jag äntligen ta det lugnt en stund innan det är dags för lite jobb :)


MÅNDAG!

Kategori: Allmänt

Pussar och kärlek till alla mina fina läsare, ni blir bara fler och fler! Blir så glad när statistiken och besökar antalet höjs. Tack! ♥♥♥


THE BODY SHOP!

Kategori: Allmänt

Ikväll direkt efter jobbet ska jag på ett litet event. Blev inbjuden till en vip kväll på The body shop, det ska bli så kul älskar verkligen att gå på sånt. Perfekt sätt att starta veckan på :)







OUTFIT - LEOPANTS!

Kategori: Allmänt

Såhär strosar jag runt idag,älskar verkligen att skjortan är helt transparent överallt förutom partiet på framsidan. Det blir inte för avslöjande och gör att den passar perfekt både till vardags och fest.
 
Ett tips är att blanda material och stil för att inte få en skjorta att se allt för "fin" ut. Jag matchade med ett par slappa leo byxor vilket jag tycker gav en tuffare look.
 
Outfit: Skjorta - Monki / Byxor - Bikbok / Boots - DNA / Klocka - DW
 

BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Nedan ser ni tre favoriter från bikbok styleguide. Har ni någon favorit? :)


HATTAR FRÅN H&M!

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen snöat in mig på hattar. Den perfekta ull hatten! Det finns så många olika varianter och modeller. Satt och kikade igenom h&ms utbud av hattar, och visst fann jag en men nja få se hur det blir med den saken ;)



HEMMA SPA!

Kategori: Allmänt

Söndagar är parfekta ta-hand-om-sig-själv dagar, oftast så ligger man bara hemma och gör inget speciellt. Så varför inte passa på att ta hand om sig själv lite extra. Man behöver inte krångla till det. Jag började med att skrubbade ansiktet och la sedan en ansiktsmask och i håret slängde jag i en hårinpackning. Ja och nu sitter jag här och väntar tills jag ska skölja bort kletet som har börjat stelna i ansiktet. :) 
 

TURBAN HANDDUK!

Kategori: Allmänt

Jag skulle vilja tipsa er om handduken ni ser på bilden. Den är speciellt gjord för håret. Det är en turban handduk med mikrofiber som ska vara skonsamt för håret och gör att håret torkar snabbare. Den är faktiskt jätte bra. Handduken är liten och smidig och känns inte tung på huvudet och så är den hur mjuk som helst! Ett tips :) 
 

SNEAKPEEK!

Kategori: Allmänt

Här får ni en liten sneakpeek på mina köp igår. Bättre bilder kommer. Jag är hur som helst jätte nöhd med mina köp även om jag hade kunnat köpa upp hela butikerna, haha! Införskaffade mig nästan bara svarta kläder då jag inte äger några svarata plagg. Konstigt nog :) 
 
 

SÖNDAGS MYS!

Kategori: Allmänt

Gick upp i skaplig tid idag faktiskt, skönt. Är fortfarande krasslig så denna söndagen kurerar jag mig till tusen. Nu blir det frulle, te och frallor!

Bilder på min shopping dyker upp under dagen, eventuellt imorgon, vi får se ha det bäst så länge! :)


LAGER 157 - VÄLA - IKEA!

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder så har jag och tjejerna haft en heldag med en massa shopping, nu är jag helt slut. Hem och ladda om batterierna sen är det iväg igen. Jag har haft en toppen dag iallafall :)






OUTFIT - BLACK SHIRT!

Kategori: Allmänt

Invigde min skjorta ni såg tidigare idag. Bekväm och skön shopping outfit! 
Outfit: Skjorta - Monki / Byxor - Monki / Spets topp - Monki / Brillor - Monki / Senil snöre - Monki / Boots - Modekungen / Väska - Victoria´s secret. Hoppsan det blev mycket Monki där haha ;) 
 

NEW IN - MONKI!

Kategori: Allmänt

Här ser ni lite nytt från Monki, den perfekta blusen som jag nämnde imorse! Som jag har letat. Jag fick även med mig spets toppen som ni ser på bilden. Nöjd tjej! Allt bra med er, själv är jag fortfarande krasslig. Men det ger sig väl snart, hoppas jag :) 
 

BILDBOMB!

Kategori: Allmänt

En bildbomb från gårdagen! 
 

EOS!

Kategori: Allmänt

Måste bara visa er mitt ur söta läppbalsam. Det luktar hur gott som helst. Det kommer från eos och man blir verkligen sametslen på läpparna. Själv så har jag alltid kört med något billigt från maxi eller liknande så detta var rena "rånet" haha. Men jag var i läppbalsam nöd och i perfekt tajming så hittade jag en rabatt kupong på kicks som behövde användas, då tänkte jag varför inte lyxa till det lite. 
 
Nahe då var det dags att fräscha till sig lite, snart blir jag hämtad av mina tjejor för en dag full av shopping! Jag har dessutom äntligen hittat den perfekta svarta blusen, var inom Monki igår och skulle använda mitt presentkort som jag hade fått, å vipps så hängde den där. Bilder kommer upp under dagen :) 
 
 
 

FIBERWING MASCARA!

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag och då kände jag för att öppna min nya mascara, som har legat och väntat på att den jag använder för tillfället ska ta slut. Så nu kände jag att det var dags. Detta är min absolut favotit mascara någonsin, fransarna blir otroliga. Det är en fiberwig mascara och jag älskar den. Ett tips till er som vill få sky långa fransar! 
 
 
 
 

OUTFIT - MAXIKLÄNNING!

Kategori: Allmänt

Långklänningen eller maxiklänning som det även heter åker alltid på när jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig. Perfekt när vädret är som idag, strålande sol men ändå något sval vind. Nu är det september så shorts har jag faktiskt lagt på hyllan. 
Outfit: Klänning - H&M / Kavaj - Primark / Väska - Zara / Ringar - H&M / Flatforms - H&M / Brillor - Primark
 

KNITWEAR!

Kategori: Allmänt

Im in love! Det här må nog vara den mest perfekta stickade tröjan i mina ögon, är så sugen på att klicka hem den svarta med en gång. Men får nog hålla mig tills efter helgen. Kassan kanske är tom då ;) 
 

ARMRING!

Kategori: Allmänt

Här får ni en närmare titt på min armring jag bar i gårdagens outfit. Enkel silver ring med två kors. Endast 29:- på Gekås. Billigt och snygg detalj! 
 
 

MORNING GLORY!

Kategori: Allmänt

Godmorgon, vaknade upp krasslig. Hostig, ont i halsen och allmänt förskyld och hängig. Men inte hänga läpp för det inte, jag har roliga saker att se fram emot. Det kommer bli mycket shopping i helgen kan jag lova. haha! Aja mer om det imorgon. 
 
Just nu sitter jag i sägen och dricker en kopp te och läser lite tidningar. Dags att gå upp, eller nae jag ligger nog kvar en stund till...hörs senare! :) 
 

OUTFIT - WHITE & GRAY!

Kategori: Allmänt

 Outfit: Stickat - Cubus / Kostym byxa - Zara / Armring - Gekås / Ringar - H&M, Bikbok / Flatforms - H&M
 
 
 
 
 
 
 

BACKSLICK!

Kategori: Allmänt

Kunde inte hålla mig länge, var bara tvungen att prova att göra backslick. Utan speciella produkter, fick ta det som fanns hemma helt enkelt. Det blev banne mig bra.

Min egen tolkning av backslick gjorde jag toppana något busigare och tuperade. För att inte bli allt för "fin" utan snarare rockigare och tuffare. Tycker faktiskt att det fungerar till vardags om man som jag slarvar lite. :)


BEANIE!

Kategori: Allmänt

Hur snyggt är det inte med beanie med tryck. Hittade dessa godingar precis för en (ganska) billig peng. Jag äger inte en enda mössa faktiskt. Dags att skaffa, det är ju skönt också när kylan kommer. Förutom en svart så hade jag även kunnat tänka mig en senapsgul, grå eller vinröd. :) 
 

BIKBOK MAGAZINE!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och läser Bikboks Magazine för lite morgon inspiration. Redan torsdag idag, hinner knappt med hur fort allt går. Men denna veckan gör det ingenting för jag längtar ihäl mig efter helgen! :) Klicka på första bilden för att läsa. 
 
 

MEGAN FOX - BACKSLICK!

Kategori: Allmänt

Jag kan inget annat än att säga WOW, Megan Fox rockar verkligen trenden som varit med backslick. Jag är så sugen på att prova, jag har nämligen aldrig testat att ha backslick. Jag tycket det är dö snyggt verkligen!

Brukar ni ha backslick, isåfall har ni några tips innan jag ger mig på det. haha? Produkter osv? Let me know! :) ♥


MOMENT!

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och drick en kopp varm te på jobbet i min fina ta-med-mugg.

Enjoy this moment for this moment is your life!



OUTFIT - ALL BLACK!

Kategori: Allmänt

Idag fick allt vara svart med endast mobilväska och naglar i en vinröd eller plommon lila nyans. 
Outfit: Överdel - Monki / Jeans - H&M / Boots - Modekungen / Mobilväska - hosJudith / Halsband - Ginatricot
 
 

CRAN CANARIA!

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag få iordning på bilderna från vår resa till Gran Canaria i somras. Vi startar med några bilder tagna på väg och utanför flygplatsen. Det kommer poppa upp ett gäng bilder här på bloggen emellanåt. Hoppas ni tycker om det :)
 

HANDLE WITH CARE!

Kategori: Allmänt

Man har ju för fina vänner runt omkring sig. Igår fick jag presenter för att jag har fyllt år. Jag fick en jätte fin inrednings pryl till lägenheten och ett presentkort på Monki. Tack så mycket tjejer! ♡

Förövrigt så tyckte jag presentkortet var så snyggt inslaget. Så brevet som det såg utsom fick bli bilden till detta inlägg.



BIKBOK STYLEGUIDE!

Kategori: Allmänt

Herregud hade glömt kolla Bikbok styleguide, jag som tycker det är så kul. Det brukar vara det första jag gör på måndagsmorgonen. Men hade helt glömt bort det så ni får mina favoriter idag istället ;)


VICTORIA´S SECRET!

Kategori: Allmänt

WIHII, min mami kom precis hem från semestern och hade med sig en liten present från Victoria´s Secret. Tack så mycket. Så idag luktar jag Bombshell, mums!
 

OUTFIT - RUTIGT!

Kategori: Allmänt

I höst är det mycket rutigt som gäller, och gärna mönstet på en flanell skjorta. Personligen är jag inte något jätte stort fan av just skjortor och inte rutigt heller för den delen. Men då jag fick för mig att jag ville ha just det idag så letade jag upp min sambos skjorta som jag istället knöt runt midjan :) 
Outfit: skjorta - pojkens / tischa - H&M / kjol - Indiska / Boots - Modekungen / Ringar (i mängder) - H&M, Bikbok, Indiska / Väska - Victoria´s Secret
 

SVAR PÅ FRÅGA!

Kategori: Allmänt

Igår fick jag en fråga som jag lovade att svara på i ett inlägg, det är kanske fler som undrar samma sak? Såhär löd frågan: Hej! Du skrev att du färgade håret förut, hur blev det? Vad valde du för färg?
 
Svar: Jag färgade alltid håret hemma tidigare. Men på senare tid så har jag gjort det hos frissan då jag tycker att det blir mycket bättre. Men nu som sagt så gjorde jag det hemma igen. Jag vill ha en koppar/röd/brun färg i håvet och det får jag alltid hos frisören. Jag brukar välja lite olika färger beroende på hur håret ser ut. Hur blekt det har hunnit bli osv. Denna gången valde jag en toning som heter ädel kastanj från Poly Color. Den har jag faktiskt kört med några gånger och tycker att den blir bra. 
 
Jag använder alltid mig utav en toning och inte en färg, då en toning inte sliter på håret lika mycket. Något man kan tänka på innan man slänger i färgen är hur hårets skick är. Slitet och tort hår drar åt sig mer färg än ett friskt hår. Vilket betyder att resultatet kan bli fläckigt. Då man oftast har slitage i topparna blir även dom mörkare än resterande. 
 
Jag tycker att Castings toning från Loreal är allra bäst, den ger otrolig glans och hårinpakningen man får med är jätte bra och luktar gott! Dock är den dyrare än den ni ser jag använde på första bilden. Men ibland är det faktiskt värt att lägga en exrta krona. 
Är det första gången du ska färga håret så rekommenderar jag att göra det hos en bra frisör, så du får en jämn grund färg. Sen är det lättare att fylla på lite hemma när det behövs. Känner du att håret bara blir mörkre och mörkare efter ett antal färger så är det ett tecken på att du behöver avfärga håret. Vilket betyder att man ta bort nästan all färg och börjar om från noll igen på så sett kan du uppnå den nyans du är ute efter. (detta är bra för alla att göra imellanåt, dock så sällan som möjligt) Det sliter otroligt mycket på håret och därför är det bäst att göra hos frisören. 
Lycka till! 

FASHION WEEK!

Kategori: Allmänt

Jag behöver nog inte ens säga hur mycket jag önskade att jag fick gå på fashion week, det är en dröm som fortfarande inte slagit in. Stockholms fashion week var i full gång förra veckan och nu i veckan sätter New York igång med sin. Spännande gånger tusen! Men man kan ju alltid hoppas att drömmen en dag slår in, till dess så håller jag tummarna på att ett mirakel ska ske inom en snar framtid. :) 
 

NEW IN - SNEAKPEEK!

Kategori: Allmänt

Här ser ni en sneakpeek på vad som är nytt i min garderob! Fler bilder kommer som vanligt när plaggen kommer tillanvändning :) 
 

HUNTER STÖVLAR!

Kategori: Allmänt

Nu framåt hösten vill jag verkligen lägga vantarna på ett par Hunters, tror jag vill ha de svarta i orginal tall modellen. Har ni några Hunters? Vilka färger och modeller valde ni? :) 
 

OUTFIT - H&M!

Kategori: Allmänt

Outfit: Stickat - H&M / jeans -  H&M / Boots - Office London / Ringar H&M
 

BÄRIGA FÄRGER!

Kategori: Allmänt

Finns det något snyggare än bäriga naglar och läppar! Jag tycker att det är så otoligt snyggt iallafall. På bild ser ni förra årets favorit nagellack från essie, wicked som får hänga med även iår. Läpparna pryder jag med ett läppstift från H&Ms egna märke, Lips to thrill. Jag blir extra sugen på att bära dessa färger när vädret är som idag grått, kallt och blött.
 

MONKI!

Kategori: Allmänt

Godmorgon allihopa! Jag vill börja med att säga tack till alla fina kommentaren som börjar trilla in, jätte kul verkligen. Ni anar inte hur glad jag blir, har ni några frågor eller något ni undra över tveka inta att ställa dom :) 
 
Förövrigt så är det en nya månad, 2 september idag. Känns konstigt faktiskt, nu längtar jag faktiskt efter att få gosa ner mig i mina mjuka och varma stickade tröjor. I fredags var jag en runda på stan, fick med mig två godbitar hem. Bild får ni senare.